3 “Strong Buy” -aandelen die zich verzetten tegen de uitverkoop van vorige week

3 “Strong Buy” -aandelen die zich verzetten tegen de uitverkoop van vorige week

: NIO | Amerikaanse depositary-aandelen van NIO Inc., die elk één gewoon aandeel A, News, Ratings en Charts, vertegenwoordigen

NIO – Sony (SNE), Dunkin Brands Group (DNKN) en NIO (NIO) zijn drie aandelen die relatieve sterkte vertonen terwijl de markt een correctie ondergaat. Patrick Ryan geeft zijn mening over waarom beleggers zouden moeten overwegen om deze aandelen te kopen.

 

De uitverkoop op de aandelenmarkt in afwachting van een omstreden verkiezing in combinatie met een recordaantal coronavirusgevallen is zeker begrijpelijk. Voor investeerders betekent het ook een kans om aandelen toe te voegen in hoogwaardige bedrijven waarvan de bedrijven in deze uitdagende periode zullen floreren.

Enkele van de beste investeringen worden gedaan tijdens deze correcties, aangezien velen zullen verkopen zonder rekening te houden met fundamentals. Ons POWR-classificatiesysteem stelt u in staat bedrijven te identificeren die goed presteren in slechte marktomstandigheden. tesla aandeel verwachting is hoog.

 

 

Laten we eens kijken naar drie “Strong Buy” -aandelen die tijdens de neergang van de markt vorige week zijn gestegen: Sony (SNE), Dunkin Brands Group (DNKN) en NIO (NIO).

 

SNE heeft een goede kans om langzaam te stijgen of op zijn minst helemaal te stagneren totdat de nieuwe PlayStation-console deze feestdagen wordt uitgebracht. Insiders van videogames houden vol dat de nieuwe PlayStation enorm superieur is aan de consoles die worden aangeboden door rivalen Microsoft en Nintendo. Hoewel de nieuwe console van SNE duur zal zijn en problemen met de toeleveringsketen het beschikbare aantal bij de lancering zullen beperken, komt het erop neer dat deze inkomstenstuwer SNE naar nieuwe hoogten zou moeten helpen, en mogelijk $ 100 zou overschrijden tegen het einde van het eerste kwartaal in 2021. Voeg toe in de het feit dat mensen tijdens de winter onvermijdelijk zoveel meer tijd binnenshuis zullen doorbrengen als gevolg van de tweede golf van de pandemie en dat investeerders des te meer reden hebben om SNE te kopen. koers apple aandelen is verhoogd.

 

SNE is een POWR Ratings-dekreu met “A” -cijfers in de componenten Peer Grade, Buy & Hold Grade en Trade Grade. SNE staat op de eerste plaats van meer dan 20 aandelen in de categorie Entertainment – Media Producers. De topanalisten hebben een gemiddeld koersdoel gesteld van $ 100 voor SNE, wat aangeeft dat het met bijna 17% zal stijgen voordat het redelijk geprijsd is. SNE heeft een vrij lage forward P / E-ratio van 19 omdat het een tech-aandeel is.

 

Afgezien van videogames is SNE ook een krachtige speler in de muziekbusiness met zijn Sony Music-divisie. De winst van dit segment zal waarschijnlijk met 7% stijgen tot $ 1,4 miljard. Tel daarbij op dat er een sterkere vraag is naar de financiële diensten van Sony en dat investeerders des te meer reden hebben om optimistisch te zijn over de aandelen.

 

Dunkin Brands Group

 

DNKN sloot een aanzienlijk aantal van zijn locaties te midden van de pandemie, maar zijn voorraad is met wraak teruggekeerd. Onlangs brak het nieuws dat de eigenaar van Arby’s, Inspire Brands, DNKN heeft gekocht voor meer dan $ 11 miljard. Dit is fantastisch nieuws voor DNKN-investeerders.

 

Inspire is ook eigenaar van Buffalo Wild Wings en Jimmy John’s Gourmet Sandwiches. De overname van DNKN is echter de duurste buy-out, aangezien de deal meer dan 20 keer de ’21 geschatte EV / EBITDA-ratio van het bedrijf ‘bedraagt. Het is vooral interessant om op te merken dat de groei van de verkoop in dezelfde winkel van DNKN in het derde kwartaal weer op het niveau van vóór de pandemie is. Bovendien zijn de vergelijkbare verkopen bijna 1% gestegen ten opzichte van het jaar ervoor.

 

DNKN heeft onberispelijke POWR-ratings met “A” -classificaties in de componenten Peer Grade, Industry Rank, Buy & Hold en Trade Grade. Al met al staat DNKN op de tweede plaats van bijna 50 beursgenoteerde bedrijven in de categorie Restaurants.

 

NIO

NIO, een maker van elektrische voertuigen in China, blijft maar hoger en hoger klimmen. Doordat NIO geen eigen auto’s maakt, heeft het geen moeite om deze tegen scherpe prijzen te verkopen. NIO betaalt aan JAC Motors een vergoeding voor elke gemaakte en vervolgens verkochte auto.

 

NIO verkoopt auto’s via apps en op internet in plaats van een traditioneel bedrijfsmodel te gebruiken dat is gericht op een dealernetwerk. NIO heeft “A” -cijfers in de componenten Buy & Hold, Trade, Peer en Industry Rank Grade POWR Rating. Bovendien staat NIO in de top vijf van 115 Chinese aandelen.

 

Onlangs brak het nieuws dat de verkoop van NIO vorige maand verdubbelde, waardoor de aandelen hoger werden, zelfs toen de algehele markt daalde. Blader door de nieuwsfeed van het NIO en u zult zien dat bijna elk verhaal positief is. The sky is the limit voor NIO. Dit is misschien wel de Chinese versie van Tesla.